Äntligen!!:)

Nu har min karl äntligen kommit hem!
Med sig hade han en present, en specialedition  klocka av Ica watch.
125 dollar kostade den.:) Tack sötnosen=)=)=)
 
Idag har vi spenderat tiden på köpcentret samt nere i city, vi har köpt
en  kostym till söt samt en hårklippning. Jag fick ett par strumpbyxor. Vi lyckades även ta en lunch på buffhouse...:) Gottigt.
 
Nej i morgon ska vi på bröllop, ska bli skojsigt. nu blire packning,
rakning av benen samt lite bak och matlagning. Ha det gött.
PS VINN NU SVERIGE I HANDBOLLEN FÖR TUSEN GÖBBAR:D

Arlanda

Eftersom min sötnos kommer hem idag sitter jag just nu på Arlanda och väntar på flyger! Som skulle ha landat 12.15 men som kommer 12.55 istället... Suck!

Påvägeb hit stannade jag och tittade på tapeter, vad tycker ni?


Bakning

Har bakat en cheesecake innehållande 100 g vitchpklad 100 g Marabou choklad Philidelphia ost Mascarpone ost Och lite annat! Typ grädde.. In i frusen 2 timmar serverades med björnbär! Lärdom: ha digestive kex i botten ( som faktiskt hade inhandlats men som glömdes bort!!:)) Idag var f o j över på besök, jag lagade lite makaroner med korv och köttbullar . Till efterrätt gjorde jag en kladdig men god kladdkaka som åts med grädde och belgiska jordgubbar!:) mums! Vi tre har bokat flyg och hotell till vår kommande England resa! Blir att bo på ibis ( lagom avstånd till stan och en känd kedja) samt inte så jäkla dyrt som de andra hotellen var! 1800 kr får vi betala för 3... Samt 1052 i flygbiljetter tur och retur. För tre då.. Så slutnotan hamnar väl på cirka 1000 kr/ person ink frukost... Har svårt att sova igen, snart kommer söt hem och kramas! Förhoppningsvis kan han ändra mina sovvanor till det bättre!! Nä nattinatt på er glada:)


RSS 2.0