Flum AB


Banken!!

Sen jag köpte min  lägenhet har jag sprungit på banken oskiljaktiga gånger.. Jag föreslog idag att vi skulle boka in en fast tid varje vecka då jag kunde komma ner och fylla i papprena som blivit fel från senast.. Min privata bankman var inte så överförtjust i idéen men lovade att skicka hem en trisslott som tack för besväret.. Jag hoppas det inte är en nitlott bara....

Så sitter och studerar i soffan det går sakta men säkert framåt, det kommer snart börja brinna här av allt tänkande av mig! Till kvällen blir det träning, och i morgon  kommer sötnosen  hem och det  ska bli myspys!! Vi ska pussas massor av myckt!:) Mamsen tramsen bjöd in mig och söt på middag i helgen.. Måste konversera lite med sötis för att se om han tycker det låter som en trevlig idé! :) Satte även på mig min klänning inför bröllopet och tror faktiskt att om jag tränar riktigt hårt denna vecka som är kvar så kanske, kanske kanske, kag kan komma i den!! Får bli att gå på gymmet med älsk på lördag och söndag....:)

Nej nu ska jag återgå till pluggandet... Träningen ikväll kommer  bli kämpig!!:) Är uppbokad på ett pass med mamma,pappa,morbror på cirkelgym nästa torsdag.. förberedelse is the shit eller nå:)

Harre gött!

Del 1!

Idag har jag spenderat dagen med att skriva ett arbete som skavara på 3 sidor men det är tre olika delar och jag har nu skrivit klart del ett.. Sitter och läser "greppa språket" som är ett häfte på 148 sidor.. har läst cirkus 50 sidor.. Jag har även valt ut lite begrepp vilka jag i mgoon kommer att skriva om.. På  fredag ska jag göra del 3!!

Ikväll ska jag träna med  mamsen tramsen flamsen hamsen... Sen träning blir det så ska försöka äta middag klockan sex då träningen börjar typ halv åtta eller kvar i åtta eller något sånt..
Sent som attan!!:)


Jo Jag Vet DÅLIG HUMOR men ämdå

Balle "Med len och krämig balle" ;)

Glasögonorm?

Jaha ..

Som jag skrev senast så skulle jag göra en synundersökning idag...
Det gick väl bra men optikern "klagade" på mitt höger öga och påstår att jag har dålig syn när det gäller saker på långt håll... Elakt va? så jag blev tvungen att köpa mig   ett par glasögon att ha när jag kör bil, då det är där jag mest behöver de då jag inte ser vägskyltarna... :) Ett par vanliga glasögon och ett par solglasögon! Så nu är jag en glasögonorm, hemsk va? Min väääääärsta fasa någonsin gick i uppfyllelse.. USCH! I allafall efteer det tog jag en kort kort kort koooort promenad till stadsbiblioteket, och tänkte plugga lite där och göra något nytta den här dagen mer än att plåga mig själv, och då vissade det sig att batteriet i datorn var slut.. Och att de böckerna jag skulle låna var utlånade... Så jag satte mig på bussen och åkte hem istället.. Men jag har fått tag på en del av den information jag behövde iallafall.. Det är ju alltid bra...:)

Så idag är det semladagen.. Har ni ätit en semla? Jag tänker inte avslöja om  jag har gjort det eller inte.. det är min lilla hemlighet...:)

I morse vaknade jag 09.32 jag gick och la mig tidigt efter träningen igår då jag hade huvudvärk. Så jag var pigg som en  lärka idag och pluggade med öppen balkongdörr och släppte in solljuset och den friska luften, jättehärligt var det:)

Nu är det Sveriges nästa topp modell på tv. Inte samma sak som det amerikanska, en riktigt dålig serie måste ja säga. men det går tyvärr inget bättre på tv idag:(

Puss och kram, glöm inte att äta en banan, eller nix pix ät en fisk!! Duktigt på rimma va?

Alldeles strax för träning!

Nu är det snart dags för lite träning, ska bli skönt att utsätta kroppen för smärta! Ska gå på cirkelgym med min mor och morbror. Släktträff AB. :D

Lämnat bilen till sötnosens bror, det var jättehalt ute och  jag råkade åka i rusningstrafiken så blev lite trött på mig själv som inte gjort nå på heladagen...:P:) Men i morgon blir det andra bullar. Plugga och synundersökning!:):D

Heeerrråååååå:D


Synundersökning och Studier!

Jaha.. Denna vecka har vi ingen lektion men jag ska skriva ett arbete på max 1A-sida vilket gör min vecka mycket mer komplicerad än den tidigare var :)

Jag blev väckt idag av min kissekatt som har varit på kelhumör hela morgonen och inte lämnar mig i fred en sekund.. Hon ligger just nu  brevid mig i soffan och kurrar, mysigt värre! :)

Har bokat en synundersökning i morgon  klockan 12.00! Ska bevisa för alla att jag inte behöver glasögon trots att jag inet ser vägskyltarna när jag kör bil!:) Mohihi!

Jaha! Nu ska jag snart skära sallad och äta min nyttiga mat som jag bestämt mig för att äta hela denna vecka och till och   med nästa! Undrar om Majskolvar är nyttiga och äta om man låter bli smöret?!:)

Ikväll blir det att träna då älsklingen  inte är hemma:) Skönt! Känner att mina muskler förmultat...:) Får bygga upp de igen.. Måste ju vinna brottningsmatcherna mot söt:)

Tjohej½

Länge sen sist.

Ja nu har det gått ett tag! Jag erkänner att det inte var så skoj att skriva här varje da. Visserligen får jag ju mer tid nu när Hjärtat har åkt till norge och går på kurs. Livet är som det är! Vi har diskuterat stora saker i helgen. :)

Min tenta som jag skrev om sist jag skrev något gick ju sådär. Fick typ blodsockerfall och svimmade + kräktes i tentasalens  toalett.. inte fräschaste.. Så det blev att sätta sig på bussen hem och skriva omtenta den 12 mars eller när den nu är:) Bara att börja plugga helt enkelt!

Efter det så kom ju Älsklingen hem från båten. Vi åkte ner till Kalmar och jag träffade en vän och hennes tre månader gamla son. Han var gudomligt söt och jag kände mig jättevuxen när ja fick hålla denna lilla (stora) bebis, något som jag knappt gjort förut. Hållt bebisar alltså. Men nu är det gjort, så nu  är jag redo att bli moster. Hihi.
Vi träffade även andra vänner i Kalmar. Jag och bebis och bebis mamma tog en tripp till hultsfred och hälsade på en gammal klasskamrat och fikade lite. Sen träffade vi sötisens gamla klasskamrater och åt god middad. Älsklingen lagade lasange. Vi sov på first witt hotel i kalmar, ett helt okej hotel, med en skön säng. Jag tyckte däremot inte om gymet, som jag hade bestämt mig för att använda, det fanns bara två cyklar, någon vikt maskin och hantlar. kanske inte det mest användbara. :) Så blev ingen träning i kalmar. Sen babe kom hem har det inte blivit mycket träning alls. Men jag har åtminstonde varit på ett träningspass. I morgon blir det eventuellt cirkelgym med min mor och far och morbror, släktträff i gymmet is the shit! :)

Sötisens bror flyttade i veckan hem till sin far, och med sig tog han sin kissekatt, och när söt är hemma brukar vi bo hos honom i deras fars hus. Det betyder att vi är tvungna att ha med oss våran lilla kissekatt, och våran katt är den fegaste och räddaste som finns. Men det har gått bra, de har bråkat, fräst, gosat, och när helgen var slut nu så hade de faktiskt blivit ganska bra vänner som faktiskt kunde stå vid en  varsin matskål och äta brevid varandra. Men Chili tycker det har blivit ganska skönt att komma hem till matte nu, hon har inte fått så mycket sömn då den andra katten är en riktig energiknippe och full av bus.

Ikväll har jag umgåtts med min bästis. Vi var till Erikslunds shopping center och jag köpte ett våffeljärn. På hotellet vi sov på serverade de nämligen våfflor till frukost och efter det har jag typ varit beroende av våfflor. det är så gott....:)
Vi åkte även till Ica Maxi, jag köpte lite grönsaker och ska inför stundande b äta mig smal på grönsaker. nu är det hårdbantning i en och halv vecka. Älsklingen  har nämligen  väldigt dåligt inflyttande på mig.. Väldigt dåligt.. innan han kom hem hade jag inte druckit läsk på tre veckor... Nu har jag knappt varit utan det. Men jag har bytt drog från Coca cola till Sprite och innan det var det festis så helt nyttigt var det ändå inte.. Illa! Vad ska jag göra, vi måste vara nyttiga.. får bli att ta i med hårdhandskarna när sötnosen kommer hem från sina två kurser och inte äta så mycket skräp mat. Jag tror jag får hålla koll på honom istället för tvärtom. Jag har förmodligen bättre vilja en honom;) Han tycker så synd om mig när jag sätter på min ledsna min när jag inte får tex dricka eller nötter på fredagskvällen.:)
Han är bäst!

Nu ska jag kila in på toaletten och uträtta några behov.. sen får vi ses när vi ses igen. :)
Hare gött allaihoppa:D


Uppe i ottan!

Hade tentaångest ab i natt och kunde inte riktigt sova. men lite sov jag åtminstonde... så nu bär det av till Uppsala för tentamensskrivning:)

Tränat!

Okej nu så har jag tränat... Jobbigt med gummibanden idag, de kändes verkligen i magen.. får hoppas det går bättre på måndag:) Nu ska jag ta min vita dator och läsa igenom mina anteckningar sedan ska jag ta och sova lite inför tentan i morgon.. which me good luck!!! Sov gott alla glada personer:D

Dusch innan träning?

Är det logist att duscha innan träningen?
Visserligen skulle jag ju raka mig under armarna då min träningst-shirt  var smutsig och jag fått ta träningslinnet istället.. men då krävs ju renrakade armhålor;) så nu är det fixat, men det kändes knäppt att duscha...:D
Nu mot friskis!


:X



Funderar på hur man byter färg på texten.. det är ett stort mysterium......=)
Vad ska man göra i helgen som kommer då??!?!? Sova? Diska är ett måste.. umgås med familj och vänner kanske... om mindre än vecka kommer sötnosen hem!!! Ska bli såååååå mys!

Torsdagen den 2:a Februari!

Jahaja! I morgon är det tentadax! Pluggar förfullt, vill ju bli godkänd  liksom...:)
Vad hetere jag har gjort lchf pannkakor  idag.
Recept:
Två stycken ägg
en deciliter cocos
en deceliter grädde,
En nypa salt
en halv tesked bakpulver om du vill ha fluffiga "amrikanska" pannkakor.
Vispa ihop grädde och äggen, häll sedan i resterande ingredienser. låt stå en kort stund( tills plattan blir varm ex.) Stek sedan på medelvärme med rikligt av margarin. :)
Det var väldigt mättande men gott, hade grädde till... Orkade inte äta upp alla pannkakor så de som blev över ska jag äta till frukost i morgon innan tentan, genialiskt va?
Hihiihihiih!!!



Mjao


Visst är snövit fin?!?




Ojoj tror det spökar här!!:(


Chili



Så fin hon är min kissekatt!!!!!


Min kisse

image description
Detta är min söta katt som ligger i garderoben och slappar... Hon har inte riktigt kommit ut än om ni förstår vad jag menar;)

Okej!! Dags för en ny uppdatering!

Jag och mina föräldrar går på lchf, low calorie high fat, och mamma och jag tränar 3-4 ggr i veckan på friskis och svettis. Köpte idag ett årskort där och vårat träningsschema ser ut som följer :
Måndag: Stationsgympa bas 75 minuter ett pass i 3 etapper, först uppvärmning+styrka,  sen stationer,  och  sen kondition. Givetvis avslappning och strechning efteråt.
Tisdag: Ledig dag
Onsdag: Afrodans
Torsdag stationsgympan igen fast med annan tränare
Söndag: Varierat pass beroende på tid/ork/lust.
Återigen till mitt lchf, det svåra är att hitta en god frukost, kan ju äta ägg men det blir jättetråkigt i längden, och just nu har jag fastnat jättemycket på jordgubbar med grädde, vilket inte är speciellt nyttigt i denna diet. Får trampa ner det lite, mer grädde, mindre gubbar!!
Ikväll har det brunnit i Västerås inuti och utanpå;) En resturang inte långt ifrån  mig, detta resultera i ett stort rökmoln och att det även började lukta lite rökt i min lägenhet. Nu verkar de dock lyckats släcka elden.
Har köpt mig en ny telefon, en såndär smartphone Iphone 4 kallas den visst;) Väldigt nöjd är jag men  inser att mina månadskostnader stiger rejält nu. Inte pga telfonen, utan mer för att jag både har den och mitt träningskort på autogiro. Glad att jag betalat min nya laptop kontant iallafall.
Har fixat en "ljusbänk" i min lägenhet, den är jättefin. Har insett att jag gillar mycket lila, majoritetnen av ljusen är lila och mina gardiner är lila, mitt överkast är lila, och jag fick en lila matta i julklapp av mina päron. Min pojkvän gav mig en resa till trondheim, där jag spenderade dagarna ensam medan han var på kurs och på kvällen så gick vi ut och åt och vi åt efterätter varje kväll. så det är med all rätt att jag börjat träna nu.
Nej man kanske ska gå och sova snart och uppdatera mer i mogron, vad sägs om en uppdatering en gång i timmen vid mitt vakna samvete? Eller vad sägs om en gång varannan timme.. tåls att fundera över ett tag. sen ska jag lista ut hur man gör om bloggen och sätter in "snövit" som bakgrundsbild istället för den jag har nu. Visste hur man skulle göra förut men har glömt nu... Illa Illa Illa....


Välkommen tillbaka Snohvit!

Dåså.... Min syster tyckte jag tjatade förmycket på henne att hon uppdaterade sin blogg för lite, så då var jag tvungen att börja blogga i min egna igen för att visa att man SKA uppdatera mycket om man har en blogg.
Mycket med mycket har hänt sen sist. Jag har köpt en lägenhet för massor av pengar,
Jag har köpt ett husdjur, min lilla kissekatt som heter chili och som snart är ett år, hon är vanlig bondkatt och är väldigt omtyckte av människomormor och morfar.
Jag har börjat studera i Uppsala, jag går nu på lärarprogrammet årskurs 4-6 och har nu min första tenta i morgon fredag:).
Har läst 5 böcker inför tentan, den ena var av hwang och handlar om utvecklingspsykologi, läste om kognotiv och social emotionell utveckling i de stadierna jag ska arbeta med. Har även läst perspektiv på lärande som skriver mycket om de olika begreppen behaviorismen, kogntivismen, sociokulturell. Olika lärteorier skapade av olika giganter såsom Piaget, Vygotsky, Dewey. Men den handlar även om aristoteles osv.
Jag Har en pojkvän som jobbar som andre styrman på ett skepp i nordsjön, han befinner sig just nu vid kalundburg i danmark. Han kommer snart hem och då ska vi åka till Kalmar och lämna in ett par nycklar där, har ju bott där ett år.
Detta året kommer bli otroligt händelserikt. Min syster ska gifta sig den 29 februari, och sedan blir jag moster i april såvida barnet bestämmer sig för att ploppa ut tidigare, min morbror fyller 40 så det vankas STORT party. I sommar är det ett bröllop där en viss person bestämt sig att gifta sig. Eventuellt blir det även ett dop? I sommar, men det kan jag ju skriva om när det börjar närma sig.
något roligt med att jag skriver nu är att jag skriver åt fel håll, något min syster kommer att klaga på när hon läser min blogg....:P Men så får det vara, jag tycker om deT:)
Nej nu ska jag titta lite på Big bang theory, ett roligt program med datanördar som pratar i gåtor för mig hela tiden;) tack för att det finns text liksom:)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0