Torsdag/Fredag

Idag så är det torsdag! Har faktiskt hunnit med "mycket" en dag som denna!!
Jag har vaknat idag, vilket kan tyckas är ganska självklart efter en natts sömn!
Och efter att jag hade vaknat så klädde jag faktiskt på mig! Duktigt va? Har inte gått runt naken hela dagen!! Efter det tog jag mig en tripp ner på stan och in på ticket! Där jag bokade och betalade ett hotellrum till resan i Paris, en ganska "arbetsblä" tant var det som satt där.
Efter det gick jag hem till min "sjuka" mor med lunch, jag bjöd på spicymat!
Trakasserade henne hela dagen och ägnade mig även åt lite studerande varav jag skickade in en uppgift som jag faktiskt var himlans nöjd med. Sedan stal jag bilen av min far och storhandlade dels åt mig och dels åt min mor..

Idag var igår torsdag, idag är det fredag. När jag skulle skriva igår blev jag "störd" eller avbruten kanske jag ska säga, av älsk som ringde. Myspys är det att prata med honom! Pappa bjöd på middag igår, och idag så bjöd min storebror på lunch, han var i stan på en snabbvisit och hörde av sig till mig och ville träffas, tror egentligen att han ville se min lägenhet och hur jag bodde men vi åkte hem till mamsen tramsen istället.

Efter en fullsmäckad dag som började med Dansklektion, helt på danska så var jag ganska trött i huvudet när jag åkte hem. Jag tog tåget något jag aldrig brukar göra, men jag skulle ju luncha med storebror så betalade 225 kr från uppsala till västerås, anledningen till att de blev så dyrt var att jag slutade 12.05 på skolan och tåget gick 12.25 så jag hann aldrig köpa någon biljett, i normala fall åker jag ju bussen och har ett sådant busskort. Såhär i efterhand kunde jag väntat på bussen, för SJ är inte det bästaste som folk kanske vet och hade satt in en ersättningsbuss från sala till västerås vilket gjorde mig sjukt irriterad, varför ska jag betala en extra avgift på en biljett som inte tillgodoser mina önskemål? Sinnessjukt!

Hemma hos min mor så pratade vi och till slut bestämde min bror sig för att åka tillbaka dit han hör hemma : Sundsvall. Jag passade  på att plugga lite och distrahera min mor.
Jag har bland annat gjort detta på henne idag:


Visst vart vi vackra jag och min mor?!?!?!


Jag vill även slänga iväg en söt liten puss till min sötnos som kommer hem om en och halv vecka, tiden har gått snabbt och det ska bli så skönt att få pussas igen!!!! PUSS!!!!



Så idag fredag har jag hunnit med detta:
Skola
Rensat kattlåda
Gått ut med sopor
Åkt buss 1. och 1 halv timme
Åkt tåg +buss
Ätit lunch med min storebror och trakasserat mamma
Handlat
Skrivit en kanske dum kommentar till en "gammal" vän på FB.
Spelat "Draw Something"
Tittat på Bigbrother
Trakasserat min syster + träffat min syster + åkte bil med min syster..



Vi har även räknat ihop hur många bubbeliboobbies jag är skyldig mamma nu för tiden och kommit fram till att det ....... 1500 kr! Av 6500! På tre månader har jag alltså betalat av 5000 kr, duktigt va?
Stolt iallafall!!



Justja nu kom jag ihåg.. jag var på bushumör igår!! Sprutade vatten på mamma när hon sov:D mohahah, inte mitt fel att hon ligger och snarkar i vardagsrummet!

Nej hit ner har ni nog inte orkat läsa! Sov gott vakna torrt och glöm inte att använda kisslakan när ni sover... Eller nå!!!:P:) HAHAHA

Puss och hej leverblej



La Paris bon lala någonting!

Tisdagskväll, har tittat på desperata hemmafruar, och project runway två superba program!
Nu ligger jag i sängen och har fått en jobbig hicka!
Den 26/4 -2012 åker jag och sötnosen till Paris några dagar, ska bli både skoj och spännande, vi ska bo på ett hotell som verkar både flott och fint.
Jag funderar på om vi ska passa på att gå på Disney land, eller ska vi ta Astrix land? Jag är inte så förtjust  i att åka karuseller nämligen! Vill mest träffa snövit!!!:):)

Men det vissade sig vara dyrt att gå in på disney, 700 kr per person..

............................
Idag har jag träffat bästis, vi lagade mat tillsammans..


Det blev sallad, potatisklyfter, sej (fisken) och hollandeisesås.
Smakade jättegott faktiskt trots att varken hon eller jag gjort sej förut.
Vi funderar på att öppna människo/djurdagis, vad tror ni om våra möjligheter?



Matte äter väldigt konstiga saker, och som den rädda kisse jag är måste jag FÖRSIKTIGT röra gubben, tänk om den äter  upp mig liksom....
Sötiskatten min!!

Om två veckor kommer sötnosen hem! Längtar som ett as!!


nej tack och hej mandarinpastej

Söndagkväll!

Jag sitter ute i kolbäck och uppdaterar bloggen då jag bestämde mig för att köra ut bilen hit, tyvärr är inte söts bror hemma vilket resulterar att jag är "fast" här. Han har även glömt mobiltelefonen hemma.. ingen bra kombination...

Så här sitter jag, och busar lite med katten fia!

I helgen har jag inte gjort speciellt mycket utan har underhållt mig med att.... ja vad har jag gjort? Skrivit en tenta har jag gjort.. det gick väl sisådär.. vi får se hur resultatet blir.....


Jaha vad ska jag skriva egentligen. har ju inte hänt så mycket...


Nej hej då, annars kan du flååååå!







Skridskor!

De som läser min blogg vet att jag är lite klantig av mig ibland.. Eller ganska ofta..

Jag böjde mig ner för att klappa min kissekatt och slog i huvudet i taggarna på skridskorna som hänger på hatthyllan... Duktigt va? Inget allvarligt men blev lite trött på mig själv.. som igår när jag ramlat och dunkade in min såriga knän i dörrkanten vilket resultera i några fler blåmärken!! AJ!

Idag har
jag varit på MAXI och MAXI och kappalh och lindex... Först åkte jag till maxi, men sen insåg jag att jag glömt plånboken hemma.. så åkte hem och så åkte jag till hälla istället för tillbaka till erikslund..
På hälla var shopping centret öppet och jag köpte ett par nya byxor för 75 kr då mina leggins gick sönder när jag ramlade häromdag...:)
Sen gick jag in på maxi och köpte lite frukt och köttbullar och tomater.. så nu är jag typ fattig:) SNART LÖÖÖÖÖN:D Tur att jag har kyl/frysen/skafferiet fyllt med mat, annars hade det blivit synd om mig på riktigt........:)

Jaha har bjudit min kissekatt på honungsmelon, hon tycker om det jättemycket.. tror jag iallafall, hon attackerar melonen när jag håller i den iallafall..

Nej nu ska jag kolla på djungeldrottningarna, verkar jättetråkigt!! massa blonda tjejer som är i djungeln... idioter att skämma bort sig sådär på tv alltså! Försöka värma en plattång i skogen utan kontaktuttag?:S:S

Nej tack och hej rimochflej!

Deal or no deal?!

Jaha jag ringde sötnos idag.. efter att ha suttit och funderat lite i min ensamhet;)

Har kommit fram till följande:

1. Vi behöver inte ha så bråtton

2. Vi vill resa

3. Vi har boende

4. Vi vill göra något roligt

5. Älsk är bara hemma 6 månader/år, varför inte vänta tills hans far kommit hem då?

Resultatet:

Vi ska INTE köpa lägenhet de närmaste månaderna, utan vi ska åka utomlands och mysa och ha roligt och skratta och köpa en ordentlig bil istället!

Sen kan vem som helst tycka att det är knas, fel och att vi borde bo ihop! Men om vi klarar att va ifrån varandra så klarar vi väl att packa min ikeakasse med smutskläder och åka ut till Kolbäck var tredje månad också? Eller hur?! Det är chili det är synd om som måste pendla lite, men hon är som sagt van efter att ha flyttat massor med gånger! Lika nyfiken varje gång är hon nu!!

Så nu vet ni det!!

Nu ska jag återgå till pluggandet! Så jag kan klara min tenta på lördag, det ska bli spännande och se vad de har för frågor denna gången!! Förhoppningsvis relativt enkla, men vem vet..

Hoppas plutten ringt sin bror om bilen också, så att jag kan ta mig till tentan.. borde ha påminnt honom tidigare idag: )

Nej nu ska jag trilla vidare, eller tja inte trilla men surfa vidare, in på studentportalen  och läsa lite powerpoint presentationer..... :)


Hej hopp ät en kopp, men gummibjörnar;)

Blågul fågelsång!

Jahaja med pyjamas,
Detta hotellet sov vi på på arlandia blu, jag och älsk innan han åkte!!!
Mysigt va? Sköna sängar men hittils har britannia i trondheim varit bäst vad det gäller sängar i min smak;)
Myspys säger jag bara!!

Har pratat med söt idag.. men innan jag ringde honom smällde jag knät i dörrkarmen... Gjorde S*tans j*vla ont!!
Så nu börjar jag få ett stort blåmärke runt mina sår som jag fick igår när jag föll pladask framför skolan!!

Höhö innan älsk åkte så lärde jag hans brors katt att klättra i gardinerna!! :) Duktig liten kissekatt va?=)
Målet är att få henne att klättra på väggarna, vadå inte min katt jue?:)

Vad ska jag göra resten av dagen nu? Plugga? Lutar mot det, men det är så fint väder, vem vet mormor kanske vill ut på promenad;););)

Ibland önskar jag att vi hade en hund som jag kunde gå på promenad med, men de kräver så mycket uppmärksamhet jämt och ständigt, gå ut då, gå in då, skälla då, hoppa då, bitas då.. OSV!!!

Nej vet du vad, americas funniest home videos är faktiskt ganska tråkigt!!!!:)

Idag ska min bästis träffa sin eventuellt blivande flickvän!! Hon är FETT nervös!! Stackarn..

TRalalla har tråkigt, vill prata med söt men har redan gjort det två ggr idag...:P:) får gört ikväll, men jag vill prata nu, nu, nu och NU!!!!! :)


Kyss och då, vem vet du kanske kan få...... ett hejdå!!!;) hahaha visst är jag duktig? Pusshej leverbanan!

Köttfärsdag!



Har lagat makaroner och köttfärssås idag, det blev lite mycket chili i men förövrigt smakde det väldigt gott!
Jag har varit lite klumpig idag och lyfte inte på fötterna ordentligt när jag skulle gå upp på trottoarkanten vilket resultera i ett uppskrapat knä, ont som satan gjorde det!
Idag saknar jag söt jättemycket, och jag hoppas han är stolt över min matlagningsbedrift! Har till och med gjort två matlådor, och fryst in en burk med köttfärs, när söt kommer hem ska han få smaka på den! Hoppas han tycker om den:)

I morgon ska jag äta fläskfile och potatis till middag, var tvungen att ta ut något ur frysen för att få in köttfärs och då fick fläskfilen offra sig:)

Busschaffören idag var jättevirrig, någon brud hade tappat sin väska med pass osv när hon gick av bussen, det resultera i att busschaffören blev stressad och glömde stänga bagageluckan innan han körde iväg<-<...

Sen satt han och pratade i telefon hela vägen! Vinglade som satan..
Busschafförer liksom!! Missade stadsbussen i morse också, så var tvungen att CYKLA till busshållplatsen, SKANDAL säger jag bara:)

nej nu blir det lite mer philip och fredric och får vi följa med runt i sverige, roligt roligt värre!!!

Pusshej levergurka!

Saknar sötnosen!

Två dagar i rad har det nu varit strålande sol och det känns verkligen att våren är påväg.
Den enda nackdelen med detta är att min sötnos just nu befinner sig ute på havs mitt ute i ingenstans och inte kan dela dessa underbara dagar med mig. Har varit väldigt sugen på att ge mig ut till björnön för att gå och ta lite kort, men det funkar ju inte. Så jag ringde min bästis, som inte hade tid att leka med mig.. Men vi tog ändå en gemensam promenad, hon till sin mor för lite lunch och jag till mormor och morfar för lite skitsnacks pratande. Ni kan ju bara gissa vilket ämne som stod på menyn idag!

Men nu har jag hittat hem igen, sitter här och skriver på bloggen och ska plugga lite tänkte jag. Måste egentligen läsa ut perspektiv på lärande, så vi får se hur mycket jag hinner.
Har öppnat balkongdörren så den friska luften siprar in i rummet, Chili sitter och spanar efter fåglar/katter/hundar och väldigt nyfiken på vad det är som borrar där ute. Hon njuter nog också av den friska luften.

Sist jag var ute med henne smet hon, tyckte inte alls om att älsklingens bil stod och brummade för fulla muggar på gården, så hon lyckades kravla sig ur hängslet och satte fart in på grannens tomt ute i kolbäck. Jag som även tagit ut sötnosens katt skrek till sötnos att han var tvungen att fånga chili, men hon behövdes inte fångas, hon hade bara ett mål : Att komma in i huset! Så hon sprang snällt in på älsks tomt och upp för farstutrappen och satt och vänta tills dörren öppnades.
En helt utomordentligt pålitlig katt! Min kisse!!

Igår var jag en sväng till Ö OCH B, köpte body butter för jag tänkte eventuellt börja använda smink, inte helt säker på det, men kanske.. vi får se helt enkelt! Sen köpte jag två rammar som jag ska sätta foton i! NÄHÄ? Ska ha ett med sötnos och ett med familjen tänkte jag. Vi får se, helst skulle jag vilja ha ett av korten där alla 6 är med, mina två bröder, mamma och pappa och systeryster.

Efter det gick jag till Coop och hittade inget spännande där så vandrade hem. Tittade på Beemovie som gick på tv, den var dubbad och faktiskt ganska dålig som dubbad. Sedan var det dags för melodifestivalen, där Loreen tog hem segern ganska rejällt. Hon är från Västerås de som inte visste det, men jag kunde knappt höra vad hon sjöng och därför tyckte jag inte om henne. Jag tyckte istället att Ulrik Munter skulle vunnit! Han har ju gjort en riktig sommarplåga verkligen!
När melodifestivalen var slut tittade jag på hot chicks en film som gick på 7:an? Den handlade om en populär flicka som snor ett par örhängen som tillhört en prinsessa som skulle gifta sig, och när hon satte på sig de fick hon en killes kropp. En kille som hittat det passande örhänget som den populära flickan tappat vid en bensinmack.

Min mor har åkt till Nice, är fett avensjuk på henne! Jag vill också utomlands, visserligen åkte jag till Trondheim med min sötnos i Januari, men han är ju utomlands jämt och har inte samma behov av det som jag har. Har jag lagt upp några bilder från Trondheim ? Tror inte det.. Får göra det senare....

Nej nu ska jag kanske ägna lite tid åt pluggandet, det som jag egentligen tänkte göra när jag kom på att jag måste uppdatera bloggen, annars blir systeryster galenpalen!


Så vi säger Tack och hej, ät en sej, med lej och hej!

mjo

Tiden går
Tiden står stilla
Tiden går långsamt
Tiden går fort

Tiden märks av
Tiden märks inte av
Tiden går för långsamt
Tiden går för fort

Tiden ekar
Tiden är tyst
Tiden gör spår
Tiden är abstrakt

Tiden finns inte
Fast tiden existerar

I MISS YOU BAAAAABE!!


Femton och middag!

Igår!!
SÅ**
ÅT^^
VI__
MIDDAG:_:_:_
HOS _#_#
PÄRONEN_:*_*
OCH**?
DET_¤#"
SERVERADES&&
TACOS)%)%
GOTT#¤%#
VA%¤E#%&
??????


Okej! nu ska jeg skrive nörmalt!

Är abit uttråkad...

Vi spelade femton, jag vann!! bakifrån, fick i snitt 0 poäng sammanlagt!




Jag satt på biblioteket och läste denne bok ^ den är såådär..

det var en kille där, jätteäcklig som ville prata med mig.. ushh ushh ushh!!!


jag ignonera honom, blä liksom!!

bläääääääääääääää!

idag åker morsan till nice, hon ska sola och bada på pina colada, nyce va?:
)



Musik i skolan!


Idag fick vi vara i musikrummet skolan..
Vi skulle tagit med oss musik som vi identifierade oss med som barn i åldern 8-12 år.. En rolig men svår uppgift!
Jag tog låten....... La dolce vita med after dark, varför undrar ni då?
Jo kommer ni ihåg att jag spelade teater som "ung"...?
och då spelade vi en pjäs som hette något i stil med "ali's pizzeria"..
I slutet på denna pjäs hade vi just after dark som vi dansade till.
Detta kopplade jag till det faktum att afterdark klär sig relativt roligt, sjöng bra, och det visade en stil som handlade om att vara sig själv. Det tycker jag att jag tagit del av mig, dels av den musiken, men också av det teatern som lärt mig mycket genom uppväxten.

Efter denna uppgift fick vi lära oss en låt där texten går så här:
"Vi gillar julen så glad och röd då vill vi ha skinka ost och bröd
De röda ljusen ska lysa klart för tomten knackar på dörren snart
den är röd våran jul men hos Dan är den gul.

Dan Banan, Dan banan han hänger bananer i sin julegran,
dan banan, dan banan han bjudar alla på banankrokan

Han har en hemlig en gul och söt i stora fatet med risgrynsgröt
där låg en mandel den slängde Dan och la istället en julbanan
den är röd våran jul men hos dan är den gul

Dan banan, dan banan han gör en stjärna av bananer till sin julegran
Dan banan, dan banan kom hem till Dan och är banankrokan

Dan banan, Dan banan, han hänger massor av bananer i sin julegran,
Dan banan, Dan banan han bjuder alla på banankrokan
Dan banan, Dan banan han gör en stjärna av bananer till sin julegran
Dan banan, Dan banan kom hem till Dan och ät banankrokan
Han bjuder alla på banankrokan, kom hem till Dan och ät banankrokan! YEAH!"

Rolig låt va?
Det är Dan bornemark som gjort musiken till låten och gullan bornemark, hans mor som skrivit låtarna, hon är även skribenten till sudda bort din sura min...

Efter det gick vi även lära oss en sång på arabiska, det var roligast. Den går såhär:
" Aya Zen, Aya Zen aya zen il abbidin
Aya ward aya ward im fattah
benil basatin"

Den handlar kort sagt om "min älskling du är som en ros"....:) :) Fint va?

I morgon är jag "ledig" ska plugga då, har 100 sidor kvar att läsa ur perspektiv på lärande, sen har jag boken lärande i praktiken att läsa, samt utvecklingspsykologi!!!:) Bara att kämpa på..

Nu ska jag gå och KISSA för er som intresserade och sen så ska jag titta klart på filmen som går på sjuan, handlar om en snubbe som bara "busar i sänghalmen" och som inte tror på kärlek!
En riktig Snohvit film alltså:)

Tack och hej levermajonäs!

Arlandia Blu!!

Natten till idag sov jag och söt på radisson blu på arlanda, ett jättefint hotell med jättegod hotellfrukost. När jag gick upp vid 09.00 i morse insåg jag att jag blivit gräsänka igen, det blir lättare och lättare för varje gång som söt åker ut på havet, men det är fortfarande lite jobbigt!

I skolan pratade vi grammatik, det ska bli skoj men samtidigt väldigt jobbigt att börja med det igen.
Men det är bara att plugga på, förhoppningsvis ska det gå bra! Till imorgon ska vi ha valt ut en låt som vi identfiera oss med när  vi var i 8-12 års åldern. Jag funderade först på After dark med la dolce vita, men sedan kom jag på Shebang med låten romeo, en låt som jag och gamal klasskamrat förde en dans till på hammarbyskolan. Jag har väl aldrig varit någon musikfantast, och spicegirls är det så många andra i vår som tagit då vi mest är tjejer:)

Nu har greys anatomy börjat igen, det ska bli kul att följa säsongen! :)

Puss och hej

Tack och adjö, Nu ska vi ha tö



Jag och söt var på båtmässa i stockholm! Vi har kommit överrens om att köpa en segelbåt för 3 miljoner någon gång i framtiden (A)(A)(A) :)

Sedan så åkte vi till min syster och åt nybakade bullar:(


Vi har även tvättat älsklingens fars bil! Älsklingen kom precis fram till att han ska skrota sin egna lilla bil!



Jag har även hämtat ut mina nya glasögon, vackra va? Halsbandet på bildet har min söt köpt till mig! Han är bäst!

Bröllop

Onsdagen den 29/2-2012 blev min syster fru ********!

Innan bröllopet "hjälpte" jag min syster att baka bullar.. eller hjälpte och hjälpte? Stjälpte snarare;) Här är resultatet:)

Fina va? De smakade bullar trots allt:)

RSS 2.0