Hmm!!

Vad var det jag tänkte på nu..
Jo vad önskar ni er i julklapp, måste ju börja planera ekonomin osv...;)
 
Tack och hej

Uppdatera, nu igen!

Okej,
 
Sen sist då: Har ansökt till naturkunskap B för att kunna söka den linje jag väljer sen. (underlätta lite).
Jobbat, varit ledig, tränat. Har jobbat 79 timmar den här månaden på söndag. Kanske inte så mycket men det är bra ändå, 50 % åtminstonde. Ska försöka gå upp lite i arbetstid nu i oktober så att jag kan betala av det sista till min mor samt kunna betala lite till J för lägenheten osv.
 
Idag har jag lagat tacos, det var mumsigt men värt måånga points. 13 stycken. Visserligen fanns det ingen "mini"ost utan fick ta en med 22% procent fett i. Men mätt blev jag och råd hade jag för att äta en efterrätt.
Nu ska jag bara betala min sista räkning denna månaden, sen ska jag försöka lägga undan ltie pengar till min Londonresa. Jag vet att en del personer får 300 kr i veckan att leva på och det är kanske i minstaste lagret men ska försöka hålla mig där denna månaden, fick ju trots allt inte så mycket pengar. (Jobba mycket = Mycket pengar.)
 
Så nu har jag uppdaterat litegranna, kanske inte världens roligaste inlägg men förhoppningsvis inte lika bitter som annars;)
 
För övrigt ska jag snart lägga mig, ska upp tidigt i morgon så ikväll blir det inget Navy eller Sex in the city.
 
Helgen som väntar;
Fredag 7.30-12.30 & 16.30-21.30
Lördag 7.30-16.30
Söndag 7.30-16.30
Måndag 7.30-16.30
Tisdag ledig
Onsdag ledig
Torsdag:7.30-12.30 & 16.30-21.30
Fredag 07.30-16.30
Lördag ledig
Söndag 7.30-16.30
......................................................................................
Pusshej leverpastej

Varför..

Jag funderar på varför jag ska älta i det förflutna, varför jag ska tänka på det!
Men det förflutna är en del av den jag är idag, mina vänner som blivit mina ovänner,
A, M, J, E.. Fyra vänner som bara nej nu är vi inte vänner längre, sen har man väl haft bra vänner också, som grannarna S och J, eller F och A, men en del har man ju vuxit ifrån.
 
Jag har varit rädd  för att de som trakasserade mig i högstadiet skulle ta kontakt och göra det även när jag flyttade hemifrån, men den ända gången de gör ljud av sig är ju när man träffar på dem på stan. Betyder det att jag inte behöver oroa mig?
 
Jag vet inte om jag skulle klara av att bli socionom, jag vet ju hur det varit "lås dörren, öppna inte för okända".. Det är också sånt  som gjort mig så mörkrädd på kvällarna. Jag börjar komma över det, sover gott nu för tiden även om mina vanor är åt helvete.
 
Det var det bästa med att flytta till Kalmar, jag kom i från den där otrygghetskänslan som jag  får här i stan. Det känns som att det förflutna hänger över mig och det känns inge bra. Men nu ska det bli ändring på det. Det är inte farligt att vara själv, det är inte dumt att J åker iväg för  att tjäna pengar för sitt levande, det är okej att vara blyg.
 
Helst skulle jag vilja ha ett nytt jobb, helst vill jag jobba kvällar om jag ska jobba kvar. Ska ringa och prata med B i morgon och se om de kan hjälpa mig att bara få kvällspass, och då även på andra enheter, det vore toppen.
 
 

Lhlggk

Klockan är nu 03.20.. Fryser fortfarande trots täcke + filten jag fick av svärmor, hostar, hAr ont i halsen.., kan inte sova!!!!!!!!!!!!!!???????????!??!?!??!?!???,??? Besvärligt besvärligt, det kittlas i halsen när jag andas typ som om det sitter lite skit där! Nej Inge mys med m i morgon!


Kulturnatta

God natt bloggen! Försöker sova, det går sådär!

Ikväll var det kulturnatten och det var tänkt att jag skulle gå med f! Men fröken var långsam så det blev bara en snabbvisit! Väntade på henne i 45 minuter på stan, och medan jag väntade kände jag väldigt ensam! Folk gick omkring i sina små grupper, par äldre och unga! Det är väl det värsta med att j är borta halva året! Ensamheten.. Jag menar, folk har sina makar, sina barn eller en stor vänkrets.. Och jag trakasserar min familj och släkt varje gång j åker... Samtidigt vet jag inte vart jag ska vända mig för att få den uppmärksamhet av omgivningen som jag känner att jag behöver.. Ibland ffunderar jag på att skaffa ett intresse, men vad? Jag är inte så bra på att skapa vänkontakter, vet inte hur man gör!! Allt kostar pengar, jag är blyg! Jobbet är en annan sak, det är en roll man spelar, men med vänner? Jag vet inte hur man gör!! Ibland skulle jag bara vilja köpa en flygbiljett och börja om i ett annat land, en annan stad, med något helt nytt och bli en annan person, skulle det vara lättare då? Ärligt talat, jag är 21 år gammal, har inget fast jobb, typ en riktig vän, en sambo som är å havet, ingen utbildning, inga pengar, är överviktig och var utmobbad hela högstadiet och varje gång jag går på stan är jag rädd för att stötA på någon av dem, att någon ska skrika något åt mig!! Jag är rädd för att j ska skämmas för att jag blir skrattad åt på stan! Han gör det inte, men jag gör.. Jag hatar att sshoppa, finns aldrig något som passar mig, jag har hål i mer än hälften av mina kläder.. Nej nu måste jag sova. Kommer inte på något mer! Min värsta fasa är att bli som min moster, och blir jag det hoppas jag någon säger till mig!


Höhö nej skoja.

Allvarligt då!
 
Innan jul ska jag ha gått ner 15 % av min kroppsvikt. Det är cirka 20 kilo. (Från startvikten), Tror ni det går?
 
Mina mål på vägen :
 
Endast "snacks" på lördagar.
Träning minst tre pass i Veckan.
Fortsätta skriva vad jag äter.
Fortsätta kämpa även när J kommer hem.
Laga näringsrik och mättande mat.
Äta mycket grönt och frukt.
 
Vad tycker ni?
 
Imorgon ska jag lämna en bok på biblioteket samt låna en från stadsbiblioteket. Tänkte låna "studera till högskoleprovet" som jag planerar att göra den 27 oktober. Vill ha minst 1.0 på det så att jag kan  komma in på den linjen jag vill.
Har funderat ett tag och det lutar mot att jag vill plugga mot socionom även om kriminolog verkar intressant. Den utbildningen finns dock inte i Västerås..
 
1,  Socinom
2. Sjuksköterska
3. Kriminolog.
Men vill inte flytta ifrån Västerås igen, och mälardalens högskola har dåligt utbud på bra program...
 
 
HJÄLP vad ska jag välja.. Kan inte läsa sjuksköterska eftersom jag inte har naturkunskap B i bagaget...
 
 
Nej tack och hej.

Nanannanan..

så nu har jag uppdaterat liteD;

Oj 3:e september.. Det var ett tag sen.




Ja, som jag skrev så var det ett tag sedan..
Vi har gjort massor sen söt kom hem från Americat.
Dels så har vi tapetserat om i vårat sovrum.  Bilder::





Bilden på min fot är en av arbetsskadorna jag fick. Tappade spacklarn på min fot och fick ett jack i foten, inte det skönaste...:)
 
Det tog oss cirka 4 dagar att göra klart detta. Eller en vecka beroende på hur man ser på det. För J åkte och campade några dagar och innan det hade vi hållt på två dagar.
När J kom hem så städade vi i två dagar, och på torsdagen kom hans far på besök med nyblivna frun och J's bror. De berättade nyheten om bröllopet på middagen. Jag gjorde min Laxpaj, och bjöd på Kladdkaka med pollygodisar nedstoppade, till serverades jordgubbar och vispgrädde (vattnas i munnen på mig).
 
På Lördagen fyllde J 26 år, då bakade jag lite. Kolapaj med pekannötter.. Två stycken tårtor med marsipan föreställande grodor och blommor (homemade). Samt hasselnöt och chokladkakor.
  Ja, efter kalaset åkte vi till strömstad, eller Råssö som ligger cirkus tre mil utanför Strömstad. J har en stuga där och det var ungeför 100 meter ner till havet, så vi åkte båt och fiskade makrill och bilderna på fisken är makrill som vi gjorde makrillsås av och åt med pasta. Vi åkte även till norska skatteverket och skrev in J i landet. Jag prövade även Svenska havskräftor och Räkor som krabbklor för första gången och det var verkligen superb.
  Min mor har utmannat oss, vi har fått sätta upp en målvikt som vi ska nå innan den sista mars. Om vi gör det bjuder vår mor oss på resa. Skoj va? Det lär ju bli en all inklusive resa;)
Så Fast jag inte är medlem hos viktväktarna så har jag köpt deras bok, i den finns bra recept som jag följer och lagar, Ikväll blev det tillexempel, Creme Frasiche, ost, lök och persiljefyllda lövbiffar med en mini bakpotatis till samt en halv tallrik med grönsaker. Gott och mättande, men jag försöker äta mat och laga mat som är cirka 26 propoints varje dag, och dagens mat samt lunchen och frukosten var bara 24, så till efterrätt blev det en bär och fruktsallad med lite linfrön till.
På morgonen har jag köpt linfrön, gojibär och vaniljyougurt och så använder jag bär och stavmixar till en smoothie, värd 6 propoints. I morgon ska jag baka ett sorts bröd som är värt ett Propoints/bit, så om jag äter det med lite färskost, så blir det ett bra mellanmål på jobbet sen. Ingredinserna ska stå i kylen i fem timmar, och sedan in i ugnen två timmar. så bkir att baka i morgon. 
 
Nej nu ska jag återgå till Garderobs och köksbords letandet. Ha så skojsigt. Hej då:D

RSS 2.0