En bekännelse från sängen

Jag kan inte sova! Kroppen värker, jag hade 37.5 på tempen, feber eller solsting vem vet?

Haha dessa två veckor sjöbusen varit borta har jag lagat mat hemma en gång. Då blev det tonfiskröra! Sen har jag ätit kräftor 1 gång. Annars har det varit snabbmat, sushi, färdiglagad eller typ grillad kyckling/revbensspjäll.

Förra gången sjöbusen var borta åt jag korv med bröd x antal gånger, ngn gång köpte jag köttfärssås på burk men resterande var det ungefär samma visa! Varför berättar jag detta när jag i själva verket skäms väldigt mycket, från att gått ner -19 kg har jag nu endast gått ner -5. Vilket betyder att jag snart är tillbaka på min startvikt! Vad var det som gick snett? Behovet av sötsocker? Suget efter läsk? Viljan? Orken?
Jag har funderat på PT av den anledningen att det är SVINDYRT, så man kan inte missa träningen av diverse anledningar, att jag skulle skämmas om jag inte kämpade tillräckligt.. Men vad gick fel, en kompott kanske? Viljan av snabba resultat? Tron i att nu klarar jag detta själv - vilket resulterade i att allt rasade, latheten som tog över och viljan som aldrig vann över latheten! Jag vet inte! Varje gång Mamma säger till mig "när ska du börja träna" du ska inte dricka läsk" så fnyser jag. Varför? Moroten som tidigare fanns där finns inte längre, jag misslyckades jag
Måste börja om igen. Men hur tar jag mig kraft och ork att börja, vart ska jag få viljan ifrån? Vad ska motivera mig? Jag vet inte riktigt om jag sk vara ärlig! Det jag dock såg på bilderna vid målfotot på Tjejmilen är inte så jag känner mig! Hur kan jag tycka att jag ser bra ut när jag ser mig i spegeln men avsky hur jag ser ut på kort? Är det så jag ska göra? TA en massa avskräckande kort på mig själv?

Vart ska jag börja? Vem ska jag träna med, Vad ska jAg äta? Vad ska jag sträva efter! Tjejmilen 2014 orka springa hela loppet? Ska jag sträva efter en hälsa som håller i sig och där jag inte hamnar här där jag är nu igen!

Har försökt viktväktarna, lchf, gjort matscheman. Men jämt har motivationen saknats, jag vill men vart får människor all kraft ifrån?
Folk kämpar för sina barn skull - jag har inga barn så det går inte.
Folk kämpar för bättre hälsa, jo de är väl därför jag vill också för att må bättre i kroppen och mentalt.
Bläää jag hatar att förlora och detta har vArit misslyckat för mig, jag menar säg att kag gått ner 30kgbochsedan gått upp dem igen!!!! Då har jag ju klarat målet , men målet därefter borde ju ha varit "håll vikten"...


Jag funderarn på dn där nya köndistrenden med grönkål, är det gott tro???


Haha undra om det ens gått å läsa vad jag skrivit, orkar inte korrekturläsa på telefonen, min svenska brukar u ändå inte vara så bra!!

Men vad ska jag ha för mål?
Vart ska jag hitta motivation?
Hur ska jag nå mina mål?

God natt


Okej

 Skolan har börjat.
 
Det känns bra, i tisdags lunchade jag med två av tjejerna i klassen varav den ena nu kommit in i västerås (På betygsintagnings reservlistan, jag har sökt på hp)
I dag torsdag så åt vi alla sex i vår studiegrupp som kommer vara hela denna kursen samt under nästa kurs om omvårdnadens grunder. Vi jobbade på fltiigt och tjattrade en hel del och svävade ut i massa konstiga ämnen.
Det viktigaste är att alla är förberedda inför seminariumet på måndag.
 

Under denna kurs är det 4 obilgatoriska seminarium, samt två inlämningsuppgifter varav den ena är en gruppuppgfit och den andra är en enskild.
 
 
Jaha, och vi kanske ska flytta... på söndag ska kontrakt skrivas, vi får tillträde den 5 november... så två månaders pendling kvar.. men det blir nog bra, hoppas jag.
Ingen praktik detta år, man har tydligen det var annan termin så alltså 2,4 o 6.
 
Jaha i helgen blir det att krypa fram i 1 km/hr en mil, jag ska ta hem JUMBO-platsen.
 
 
 
Ah så ligger läget till,
 
tjobree alla söta korvar typ
 
 
 
 
 
 
tack o hej lever pastej
 
 
 
 
eller?
 
 
 
 
ska
 
 
jag
skriva
 
 
 
 
 
något mer?
 
 
 
 
 
eller?
 
 
 
 
 
hmm...
 
 
 
 

Hej hopp

gummisnopp

RSS 2.0