Mys med katten

Är i bäcken med kol och hälsar på min söta lilla gosiga mysiga katt som ligger på min mage och sover just nu:) hon har det bra och hon värmer min mage!! Myyys!!!!


Snart blir det att åka hemåt och sen till Arlanda!!!!:) skooooj pußas mys mums rawr


Sten, sax, påse

Hej alla glada människor. Klockan är 00.07, sex and the city är på tv:n.
Imorgon vankas det tvättning mellan 13-15 och på kvällen blir det en tripp till Arlanda.. (Förhoppningsvis) Enligt rykten åker han hem i morgon...:) Landar uppenbarligen kl 23, vi får se hur det blir!=)
 
Vi har varit aktiva på tradera det senaste halvåret..Eller ja vi har köpt cirka 15 saker, mycket växter till akvarriumet, men även andra roligigheter.
Senaste saken jag köpte var en mortel med stav. Dock har inte människan skickat varan occh enligt traderas omdömes sida har tydligen två andra blivit lurade.. Jag har dock tur, vi har blivit av med 112 kr, de har blivit av 3000 och 2500 vardera.. Vilka människor som det finns alltså.. Luras sådär.. elakt:(
 
Jaha, nu har jag fyllt år..
Fick massa roliga presenter.. En toaster (Takk storasyster, skriver med två kk nu för mitt C på tangentbordet bråkar väldigt mykket så det går snabbare att skriva med k)
Presentkort på ullared okh HM, en juisepress(maskin) sån jag gav syster med man på deras bröllopsdag.
sen fikk jag inte så mkt mera, förutom en golfrunda då jag ska UTKLASSA min syster..
Hade en bra födelsedag även om min sambo inte var hemma..
Tårtan vart god okk lasangen som min syster lagade var superb!
 
Vad ska jag säga mera dååå...
 
Jo jag har fått ett vikariat.. Från och med 15 Juli oh resten av året är jag numera anställd på Malmabergshemtjänst som vikarie med MÅNADSLÖN, fyfarao det trodde jag inet.. 75 % är arbetet på.. Kommer bli jääääättebra!!:)
 
På torsdag drar jag occh sambon till kolmården, och så sover vi där en natt, sen drar vi till sthlm. Sover där en natt, sen åker vi till åland tor på lördagen med mamma pappa, syster bror svåger systerdotteroh sambo,, SKOJSIGT!
Sen åker jag oh sambo uppåt i landet.. Jag tänker migg jokkasjärvi och ishotellet.. Vore koolt att se renar irl.. tänk om det finns isbjörnar däruppe:D:D:D:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nej vi ses, ha det superbo alla glada.....

Middag

Idag blev det elgrillad kotlett med grillad majskolv och sallad med fetaost!:)


Shåpping

Köpt dynor till ballen idAg.. När jag kom hem åt bag gjordjubbar på balkongen;) mims


Sömn

Jag tänkte typ sova för 20 minuter sen, men vet ni vad?? När jag skulle mata fiskarna undrade jag vart en av dem var,. Letade och letade .. Vet ni vad jag hittade? Fyra nykläckta yngel, varav två förmodligen kommer att dö.. En av dem hann jag inte få tag i, fiskarna trodde det var maten som kom och simmade åt ynglets håll, de är ju så jäkla snabba de små!!!:) nu är set fem yngel i yngelburken;)


Uppdrag..

Behövs finslipning och målning med akryl men en liten början


Första maj:)

Sitter på balkongen och njuter avfågel kvitter! Firar in första maj med jordgubbar och glass.. Idag har jag vart till Kolbäck och hämtat blomjord, köpt en present till min systerdotter, köpt en apelsinbuske, pelargoner samt nya krukor!:) har planterat om lite och även ätit sushi.. Nu blir det att chilla en stund innan det blir vårstädning och kanske en promenad i solen:) pussel


RSS 2.0