Starbucks

Wraps med chicken :) mums! Nu shoppa på Oxford street! Hittills har vi gått vilse 4 gånger yay!


Hm

Tänkte skriva något i stil med: vad är bäst, London med vänner eller Paris med pojkvännen! Återstår att se;)


Frankrike vs England?

Som sagt svårt att sova plus att min mage börjar bli lite hungrig.. Men skriver ett sista inlägg innan jag åker i morgon, tänk att det äntligen är dags! Om 11 timmar så är jag på flygplatsen och ska gå igenom säkerhwtskontrollen!! 2.35 tar det till stansted! Väskan är delvis packad.. Ska lägga ner en bok, mobilladdare och tandkräm imorgon (och parfym)!
Jag är en periodare när det gäller mat, ena sekunden är det enbart tacos som gäller och nästa så är det havregrynsgröt och till lunch falukorv( viktväktarnad egna).. Just nu äter jag äggmacka med en klick majonäs på knäckebröd! Får nog äta något mer i morgon!!!!!:)

Idag har det känts, framförallt i ryggen att jag inte tränats sen i tisdags mycket illa! Veckan som kommer:
Lördag; London:)
Söndag
Måndag
Tisdag kommer hem från London, landar 18.55.
Onsdag möte på socialkontoret!
Torsdag: måste träna, får givetvis gå promenader i London annars kommer detta att sluta i KATASTROF när det gäller dieten!

Nej nu ska jag blunda och kurra!! Nattinatt


Packa!

Till och börja med vill jag säga att veckans minskning var -0.5 vilket är bra ändå!
Jag var helt säker på att jag  skulle gå plus, men så blev det inte!
Idag har jag provat klänningen jag hade på min syster bröllop:
Men! Jag tror faktiskt jag är lite "smalare" nu! Jag kunde ju dra upp dragkedjan själv!
 
Imorgon far vi då. Till The big apple. London!;P Kanske inte de big apple, men  vad ska man ha för smeknamn på staden liksom?
Vad ska jag packa, underkläder...strumpor.. strumpbyxor? jeans, linnen, osv.. jag vet inet riktigt.
Pund, pass, biljetter, mobilladdare, mobil... handväska,..
Kanske ska ha med träningsbyxorna, de är sköna att gå i... Men jag vet inte riktigt. Kanske ska köpa kläder där... hmmmmmmmmmmm...... :D Hårborste måste jag ha mediallafall!
Smink kanske? Inte så mycket.. eller näe,,,
 
Nej ha det så bra, nu ska jag göra lite nytta inför morgondagens resa. har resfeber AB!!
 
 

London..

På Lördag bär det av till London, vi ska bo på Wellington hotel. Det är cirka 2 km till Big ben, och London Eye. Vilket inte är så långt (enligt mig).
Idag hämtade min mor ut Pund åt mig då jag inte hade några och jag inte hade någon lust att ta mig ner på stan.
 
Sammanlagt för resan har jag hittils betalat 1300 kr för flyg+hotell vilket i mina öron är ganska bra.
Vi får se vad slutnotan hamnar på..
 
Imrogon är det invägning. Skoj! Eller inte!!! Kommer ligga på + ~1,2 kilo denna vecka. Inte bra, ska aldrig mer äta av den där jävla veckobonusen. Det ska vara -, -, - och ännu mera MINUS!
 
Tack och hej

Dröm

Inatt drömde jag..
Jag drömde något mycket konstigt, det jag kommer ihåg är att jag åkte "kana" på ett runt rör? och att när man kom ner längst ner så var det taggbuskar som gjorde jätte ont i rumpan, jag drömde även att jag åkte kana ner för en backe utanför ett parkeringshus, det gick jättesnabbt men jag blev smutsig på byxorna, sen drömde jag att min storebror A var där och hans flickvän, och att jag visade dem mina stora blåa blåmärken jag fått av mina aktiviteter under dagen. Jag kommer inte ihåg varför jag drömde så konstigt, men konstigt var det.
 
För första gången  på 4 veckor gick det fram signaler till Js telefon, problemet var att klockan var 07 där och 12 här nu när jag ringde. Så väckte honom lite.. äsch vad gör väl det?=)
 
Jag har sovit tungt inatt, men tror jag vaknade när huvudet höll på ramla av sängen. När jag vaknade låg det en kudde på golvet..  den andra var under armen och huvudet på herr krokodil..
 
Nu har jag jobbat cirka 70 timar denna månad och bara halva har gått, vem vet jag kanske kommer upp i 100 vore ju jättebra!:)
Nu ska jag ... vet inte.. funderar på att åka och träna men börjar jobba 17.o0 så vet inte om jag hnner....
 
Haregott..

Ny Julklappslista;





Tidigt ute? Ja!
 
1. Eurovision biljetter
2. Disney on Ice biljetter
3, Startkort till tjejklassikern, vätternrudan, vansbro, lidingöloppet och vasaloppet som slutspurt.
3. Spel - typ några roliga spel
4. Biobiljetter
5. Bidrag till resa
6. Storstäd 1 ggr i månaden i 6 månader;)
7. Kommer inte på något mer, bidrag till vår/höstjacka?
 
Kattens önskelista:
1. Massor av burkar med kattgodis
2. levande möss att jaga
3. freedom
 
J's önske lista:
Ej uppdaterad.
 




Nu så ska vi se här.
2 msk margarin (flytande) 80%
3 msk cottage cheese naturell 4%
1 dl grahamsmjöl
1½ dl vetemjöl
Grönsaker
2 dl lättmjöl
1 dl Ost riven max 17% 
3 st ägg
  • Skiva tomater och lägg på som en krans och strö över riven ost. Grädda i 30 min.
  • Blanda margarin och keso med de båda mjölsorterna. Tryck ihop degen till en boll och låt den vila kallt ca 30 minuter.
  • Sätt ugnen på 200 grader. Kavla ut degen och klä en pajform med 23 cm i diameter. Förgrädda pajskalet ca 10 minuter.
  • Strimla purjolök. Koka broccoli och purjolök mjuka i lite lättsaltat vatten. Låt rinna av.
  • Vispa samman ägg och mjölk med lite salt och peppar. Lägg broccoli och purjolök i pajskalet och häll över äggblandningen.

    ..

Jag tyckte dock inte pajdegen blev bra med 2 msn margarin utan hade i runt 5 för att den skulle gå ihop och bilda en bra deg.... Sen grönsöker får du ju välja själv. Orginal receptet var ju purjolök och broccoli men jag hade ju som sagt andra ingredienser också...

 


Grönsakspaj

Middag!


Självskanning!

Idag åkte jag till Hälla för att spendera någon timme på Maxi och Stadium. Mina tjocktröjor saknar en fungerande dragkedja och nu när det börjar bli kyligare så vill jag ha en fungerande och hittade denna på bilden nedanför för 150 kronor som jag slog till på.Efter shoppingturen på Stadium åkte jag till Ica Maxi med en lååång shoppinglista. Jag köpte Frukt, viktväktar falutkorv, pasta, grönsaker, matlagningsgrädde 4% lättmjölk, ägg,. grahamsmjöl osv..
Till iddag idag tänkte jag laga grönsakspaj som är värd 8 propoints. I den ska man ha purjolök, tomater, och brocooli så köpte en sån där "buske" brocooli, använder annars frusen broccoli, jag funderar på om man kan koka morötter? I såna fall kanske jag ska ha det i pajen med...
Nedanför ser ni min nypåfyllda fruktskål.
Den 18 oktober kommer söt hem! YAYAY! Alltså behöver jag inegn kattvakt vvilket är toppen, ett tag funderade jag på om P skulle ha med sig katten ut på landet när hon är hundvakt men kom fram till att det nog inte var en bra idé, varken för katten eller P;)
 
På självskanningen idag så glömde jag skanna gramhamsmjölet, whops? Inte så bra kanske. Det förstörde iallafll min superba packning som jag gjort av alla attvaror.
Så nu är jag "fattig" igen, men J kommer ju hem om en vecka!!!:) YYAYYAY !!!!! Och jag har mat så att det räcker, behöver bara investera i lite mer frukt när helgen är slut!:)
 
Nej tack och hej leverPASTEJ!

Dataspel

Att spela datorspel är väldigt populärt och många människor håller på hela kvällar och nätter framför spelet.
Sedan klagar dessa människor på att de inte kan sova, att deinte har något jobb, att de inte tjänar  några pngar och har skulder hos inkasso på massor av pengar.
Det där med pengar är en  känslig fråga, för många och för vissa, jag förstår dock inte hur man kan skaffa sig skulder på flra tusen kronor utöver lägenhet och billån? Vad behöver man låna till mer liksom?
Att köpa en telefon är väl inget skäl att ringa banken?
Att inte söka jobb och istället spela spel är väl ingen anledning att gråta över pengaförlust, eller?
Äsch blir så irriterad  på en tjej vid namn av E. Hon bara klagar, men gör inget åt det.
 
 
Idag har jag tränat
lagade även lite mdidag iform av pasta med fläskkotlett som jag skurit i bitar och stekt och sedan gjort en sås iform av matlagningsgrädde av.
Det blev smaskens, till det hade jag såklart broocoli:)
 
Nu blire snart att sova, först hänga tvätt samt se klart Greys.

Fläskfia!

Grubblar! Idag på jobbet så cyklade jag på trottoaren, det finns ju ingen cykelbana längs med skjutbanegatan och uppåt! Vid en port står det tre gubbar varav den ena säger "cykla på vägen" och så lägger han till "fläskfia!" Och det där lilla får mig känna mig kränkt fortfarande, trots att det gått några timmar! Om jag får göra om skulle jag stannat och frågat vad som ger honom rätten att kasta ur sig vad som helst, det med trottoaren kan jag ta! Men måste man lägga till massa kränkande ord om personers utseende? Och som om det inte vore nog så började de andra två gubbarna och skratta åt hans kommentar! En tanke som ekat i skallen efter det är " den sär gubbjäveln vill jag aldrig någonsin behöva ta hand om när den tiden kommer". så förbannat respektlös!
Nu vet ju jag att det går åt rätt håll, men jag har så svårt för människor som inte kan förstå att andra människor, grannar, nära och kära kanske har ett förflutet som du eller jag inte vet ett dugg om!
Ibland kan jag vara överkänslig, ganska ofta kanske, jag vet det! Men jag ångrar att jag inte stannade och frågade varför han var tvungen att lägga till det där! Onödigt att grubbla på ja.. Men ni vet ju hur jag är! Min allra främsta tanke går ändå till alla de barnen som blir utsatta i skolan, en som kränker och dem andra som skrattar eller ser på! Mobbning! Ni var ju detta en enstaka gång, och jag blev förmodligen sårad för att jag själv är medveten om hur det är och för att ingen de senaste två åren varit så elak, och så är det en jävla gubbe som yttrar sig! Nej nu har jag fått ur mig tankarna som gjorde det delvis svårt att sova! Naatti


Är det?

Är det hemskt att lämna bort sin katt några dagar?
När jag funderar på det är det som att jag försöker slippa henne, men så är det inte!
Hon är min gosekatt och jag kommer sakna henne massor tills hon kommer hem igen.
Hon sover ju med mig när jag sover, hon tittar till mig när jag duschar, hon är gosig, varm och mjuk!!
 
Men hon klöser på ytterdörren för hon vet att den leder ut till friheten där hon kan fånga råttor, jaga andra katter, krypa i buskarna..
 
Vi får se vad som händer, mår hon bra mår jag bra.
Vi diskuterade även alternativet med en kattkompis och kom fram till att det vill vi inte ha. Vi har varken tid eller  känner att det kommer funka ordentligt. Nej ingen kattkompis! Det hjälper nog inte..
Kanske en skål med gräs härhemma, det ska tydligen vara bra för deras magar...
 
nejtack och hej ska gosamedmin katt nu
 

Diskussion!

Har pratat med J om vår katt, hon klöser på dörren och jamar och vill ut!
Vi har kommit fram till att han ska ringa sin bror och ha en testperiod och se om hon lugnar ner sig efter att ha varit där ett tag. Annars får vi fundera ordentligt över hur vi ska göra med gumman. Får en klump i halsen när hon jamar sina ledsna jam och jag vet  vad hon egentligen vill..
 
Svar på min mors fråga: Jag ska jobba de varje månad! Har ju äckelräkningar att betala!=)
Btw tackade nej  till arbetet som säljare, de ville ha interljuv via data och telefon och det ville jag inte så avböjde, har ju trots allt ett jobb och ska ju snart börja plugga lite lätt..

Innan,

Innan någon vill att jag ska uppdatera igen så gör jag väl det då.
 
Har jobbat fyra dagar i rad, fett jobbigt. Trött som satan var jag i går kväll, nu återstår tre arbetsdagar sn har jag jobbat cirka 37 timmar denna vecka = full lön. Känns toppen, men ska bara försöka ha det så nu i oktober, så att jag kan köpa fina julklappar, btw jag fick inga förslag?????!?!?
 
Nej tack och hej

RSS 2.0