Sysselsatt mig.

Det ni såg ovan  Okej..
 
Jag har sysselsatt mig med bakning/matlagning idag.
Först gjorde  jag ju som sagt Chokladmuffins, efter det så blev det havreflarn. Sist men inte minst så vart det en laxpaj. Mumsigt värre ska ni veta=)
 
 

Mina minikladdkakor blev chokladkakor istället.

Vet inte hur många gånger jag gjort kladdkaka, antingen blir det tok förlöst,  eller så blir det för torrt, som idag trots att ag hade den inne kortare tid än räknat. Suck puck, skulle låtit den stå i 7 minuter.
Men kakorna smakde trots allt bra, och det är väl huvudsaken, eller? När mamsen kommer ska jag baka lite havreflarn. Till det behövs Havre, och flarn. :D
 
Tänkte infoga en bild, men blogg.se vill inte vara med och leka just nu. Så bilden får komma när jag tagit kort på havreflarna och laxpajen som jag ska laga till middag.
 
I alla fall så var kladdkakereceptet jättebra om man bortser att jag råkade ha kakorna inne för länge.
(skyller lite på ugnen som jag inte hunnit bekanta mig med än).
 
"Oh,  i have a brilliant idea."
 
Sheldon, Big bang theory.
 
 

Matlagning,

Jag lagar lasange idag. Just nu är den i ugnen, får se hur resultatet blir.
Mina bilder blev visst upp och ner, men de gör väl inget?
 
Idag ringde radiotjänst, usch usch på dem. Nu måste jag betala licens, jag kunde inte ljuga:):)
 
Ha en trevlig söndagsskväll.

28/7-2012

Har jobbat sommarens sista arbetspass, skönt! Nu blir det slappande och tentapluggande. fick hem alla böcker igår, och har i dag börjat läsa om tal och de fyra räknesätten. :) Samt läst halva boken om specialpedagogik....:)
Bilden jag la upp är på min nya one picie, fin va?:D:D:D:D
 
Pussel och älsk som pratar med sin mor i telefon...Gullungens små små små fötter:) Gosiga att gosa med;);)
 
Igår tittade jag på OS ingvigningen den var maffig och jag gillade den. Lite långtråkigt att kolla på alla länders intågande dock, men så är det ju varje gång;);)
Ikväll blire PARTY med partybrudarna. Så ska hoppa in och duscha samt raka benen nu, ska få babymjuka ben;D;D;D
 
:D:D:D:D:D;D;D;D:D:D:D:;D;D;D;D:d:D:D;D;D;D:D:D:D: Tjao bella!
 
 

I julklapp önskar jag mig!!

Biljetter till Disney om ice samt till Eurovision!

Hos mamsen, tramsen är inte hemma.

Jaha. Mamma är sjuk. Jag vårdar henne med min blotta närvaro. Bra va?
 
Usch fy och blä. Har inget att skriva. Igår var S hem till mig.
Vi lagade spaghetti och köttfärsås och till efterätt blev det melonsallad och jordgubbar med en klick glass till. Gott va?:) Ja det var det.

Fredagen den 20.

Förra veckan var det den 13onde, en riktig otursdag, älsk fick sin flygbiljtt, jag vann ingen choklad. Tråkigt va?=)
 
På Ullared köpte jag strumpor, diskmedel, present, pajformar, trasmatta, ram, bindor, tamponger, schampoo, one piece, nattlinne...
 
Myspys flickan var med och hon var sååå söt, höll mig sällskap hela resan!=);)
 
Ikväll blir det partaj hos F. Vi ska fira att C lämnar oss för landet i fjärran, dvs England.:)=) Ska söka lite på hårdrockssminkning nu, och se vad ressultatet blir=)
 
Pusshej leverpastej:D

Hade svårt för att sova!

Inatt var det svårt att sova, jag befann mig i självömkan och tyckte synd om mig, inte alls bra! Men ibland måste folk berätta och släpp ut lite ilska och irritation och efter som det bara är tresill läser här så hoppas jag ni kan acceptera det;)
 
 
Isag har jag småplockat lite skullebehöva lite hjälpargt ta mig till återburet ...
Snart ska jag dammsuga!

02.36

Klockan tickar på, solen har gått ner och er snart på väg upp, himlen är blå! 
Mina ögon är trötta, men jag kan inte sova! Varför? Ett inlägg på dn blogg idag fick mig att börja tänka och fundera och har nu påbörjat nattens andra i lägg! 
 
Iblandfunderar jag på hur det blev såhär, när började vi vara elaka mot varandra säga upp kontakter, när blev det så allvarligt att jag inte längre vet vems sida, hur jag ska hantera, vad som är Rätt att säga! Handlar det om att jagblivit  vuxen eller om andra tider eller är det specifika händelser? Är det okej att vara förvirrad, nedstämd Och ledsen ? Eller är jag bara löjlig igen? Håller jag på att larvar mig och är jag självrisk? Jag anser mig själv vara en empatisk person som sätter andras välmående framför mitt, är det så eller är det bara inbillning? 
Det är svårt att skriva på iPhone den byter ord för jämnan.
Är det fel att bara vilja jobbaförsta delen av sommaren och vara ledig resten dels för att kunna plugga till två tentor och dels för att släppa loss hjärnan och bara njuta av riktig ledighet? Jobbade hela julen och hela sommaren förta året? Är det då så fel att vilja vara ledig??? Fr jag inte vara det? Blir sÅ upprörd av tanken att fOlk ens tanker tanken på att protestera, måste jag försvaramig, kan jag inte få välja själv lite granna? 
Och vara ledig resten dels för att kunna plugga till två tentor, dels för att släpppolise h 

                                Polkapojkarna AB                                      +46 (0)390-120 50
                                Brahegatan 59
                                563 32 Gränna
                                SWEDENO

                Hoj råkade klistra in adressen till Gränna! Nu ska jag försöka sova igen får sejur. Det går 03.00 är klockan nu

 

Ullared

Kan inte sova, ligger och i sängen och grubblar! Har varit till Ullared och köptmassor av prylar!! Gjorde av medmassor av pengar:(
Men det som bekymrar mig och som gör mig upprörd ikväll ärödet faktum att jag har dålig musiksmak/ inte kan något om musik, inte kan fotografera, inte kanköra bil, just är både blind och döv! Jag kan inte sjunga, dansa, ta hand om mitt husdjur, städa, diska, ta hand omlägenheten, sorterasopor, jag är allmänt dum för att jag har gått barn och fritid. Jag kan inte laga mat, skruva ihop möbler, jag hartydligen homofobi, bajsfobi och är alltid sur! 
 
Nu säger jag inte attcallt detta har sagts rakt ut till mig under resan men en. Del av det! Och nu när jag försöker sova inser jag faktiskt hur mycket det sårar mig och hur länge sen någon faktiskt sa att jag var bra på nÅgor eller gav mig berpm, min Karl ger mig mycket beröm och folk påjobbet. Men övriga då? Ska man behöva tvinga fram beröm genom frågor som : är denna bild fin? Tex bilden på min systerdotter  som jag målade, jag själv är nöjd, men ingen annan har sagt något!! Är det så svårt att ge beröm? Jag börjar bli trött på att aldrig göra något bra, att alltid få skäll och kommentarer på saker som jag tycker är kul att göra, som att sjunga, köra bil, ta kort, osv..
 
Ibland, eller ganska ofta känns det som att jag gör något fel  att jag alltid gör något som  person gillar och den andra inte tycker om! Folk gillar att retas och driva med mig, de vet vilka trådar sOm de ska dr i, kul för er! Men utan komplimanger, beröm och pålitlig släkt och vänner kommer det bli för mycket! Tyvärr
 
 
Nej nu ska jag försöka blunda igen. Klaga inte På stavningen jag skriver på mobilen och det hänger inte med. 
 
 

9 Juli

Hej Alla glada människor! Idag är det den 9 Juli 2012, snart fyller kusinen år, min morfar år och min far år. De blir alla gamla gubbar!!:) Eller något sånt:D
 
Jag jobbar och sliter för fultl på jobbet.
 Blir så glad när jag får höra av arbetskamrater och kunder att de blir glada när de hör att det är jag som ska komma. Att de känner sig trygga när jag är där. Det känns bra.

Dock har jag inte planerat att jobba så mycket i Juli och i augusti tänkte jag vara helt ledig.
Då ska jag gå på bröllop. Årets tredje bröllop, 2012 året där alla utom jag gifte sig;) hahaha" Nej jag skoja bara.
 
Oj undra om min syster kommer bli galen på mig som hon brukar bli när jag ändrar texten såhär, det vill säga hoppar fram och tillbaka.
 
Hihi..... Vem vet, hon kanske tröttnar på att läsa min blogg, nu, men så får det vara i så fall.
Idag köpte vi iallafall träbalkongstolar för 350 kr st. Två styckna köpte vi, så köpte vi lite tvspel... Tintin, tekken 6 och ett rallyspel...:) Samt en ny kontroll så att jag och söt kan utmanna varandra.
 
Vi har även bestämt oss för att sy de gardiner som för tillfället hänger i köket, de är nämligen lite för långa för diskbänken....
 
Så vi köpte nålar, tygsax, tråd, måttband osv.. så nu är de bara att börja sy.


Älsklingen pratar om att åka till Scicilien och cykla, låter mysigt men JBBIGT! Får se hur det blir med den saken, vore en häftig upplevelse i vilket fall...:)
 
Nästa vecka ska vi försöka ta oss till Ullared, jag min syster och min vän S. Samt min systerdotter såklart!! GOOOOOOOSSSSSS:D
 
Nej ska man hjälpa sin sambo med diskmaskinen kanske, team work är väl ganska bra?=)=)=)
 
Puss och Kram, tjan banane"

Oj.

Ojsan, de har visst gjort om bloggsidan, till de bättre eller sämre? Det vet jag inte..
 
Idag är det den 3/7-2012.. En sorgens dag för min vän som blev tvungen att låta sin älskade kattbebis somna in efter ett år av kämpande och en månad av ett sista förväl. Gav henne skjuts fram och tillbaka till strömsholm, ett besök tog 3 timmar innan de konstaterade att det inte fanns något mer att göra.
 
Men idag är även en glad dag, jag och sötnosen, eller mest sötnosen har köpt en TV. En sån där smarttv, med 3D och wifi och massa roliga finesser. :)
Igår köpte vi ett vardagsrumsbord på käkäles/em- möbler, vi sparade 2000 kr på bordet som vi betalade 650 kr för.
I söndags köpte vi ett köksbord och fyra stolar, det blev ett fint ekbord från IKEA med 4 Börjestolar.
Innan det har vi även köpt en vacker bokhylla som fått namnet Billy.
 
Jag jobbar och står i, har flyttat och bakat, och packat upp och ner..:)
 
Nu ska visst S hem, så får uppdatera någon annan dag:)

RSS 2.0